JoJosStuff

Plugg

Kategori: Foto

 

Så här blev bilden jag redigerade igår till en uppgift från kursen.

Plugg!

Kategori: Foto

Det är vad jag ägnat kvällen åt.. En massa plugg. Men det är riktigt roligt och intressant.

Amstaffmys!

Kategori: Foto

Idag har vi varit ute och gått i skogen tillsammans med en massa andra Amstaffhundar.
 
Frank och Shadow pussas lite.
 
Shadow hitta en pinne.
 
Fina Bella.
 
Tuffa Wilma!
 
Stackars Melvin som fick sitta i bilen medans jag fotade.

Mysfredag!

Kategori: Travel!

Happy Thanksgiving!

Kategori: Foto

Idag är det visst Thanksgiving. Något jag aldrig firet direkt men jag var i USA ett år när det var Thanksgiving så jag var och kikad på Macys stora thanksgivingparad.
 
 
 
 
 
H

Hemma igen!

Kategori: Travel!

Nu är vi hemma från London igen. Har varit några toppen dagar. Jag och lillasystar har till och med lyckats hålla sams nästan hela helgen. Vi har ju varit i London några gånger innan så det blev väll inte så jätte mycke turistande men det var en bra helg iallafall!
 
Vacker soluppgång på vägen till London. 
 
Här spendera vi otäckt mycket tid den här gången. Men mycket fint blev det shoppat.
 
Men det blev en hel del god mat och vi prova bara nya restauranger.
 
Vi besökte naturligtvis puben också. Jag skulle verkligen vilja att pubkulturen var liknande här i Sverige. Så otroligt mysigt att sitta på puben och bara snacka en massa skit.
 
Det blev några promenader i parken också och där kryllade det som vanligt av ekorrar.

Vardagen!

Kategori: Allmänt

Jaha då var man tillbaka i vardagen igen.. Det gick lite väl fort. Ikväll kommer förhoppningsvis lite London bilder upp.

Albanien!

Kategori: Foto

 
 
 
 

Paris!

Kategori: Foto

 

Australien!

Kategori: Foto

 
 
 

Nya Zeeland

Kategori: Foto

 
 
 

Väntar!

Kategori: Travel!

Just nu sitter vi och väntar på flyget som ska oss till London!!

London!

Kategori: Travel!

Inatt drar jag och bästa syster till London!! Så härligt det ska bli!! 
Så det kommer nog bli ganska tomt här men jag tänkte att vi tar ett land/stad som jag varit i per dag så får ni något att kolla på.
 

The Curse of the Traveler!

Kategori: Travel!

Den här texten hittade jag på en kompis facebooksida. Jag tycker faktiskt det ligger en hel del i den. Jag har många gånger sagt att "Någon kunde ha varnat mig för beroendet som blir utav resandet" Men va tusan vad vore livet utan alla härliga resor och alla underbara människor man träffar!! Men lite av en curse är det allt.

 

Also, have you ever heard of The Curse of the Traveler?

An old vagabond in his 60s told me about it over a beer in Central America, goes something like this: The more places you see, the more things you see that appeal to you, but no one place has them all. In fact, each place has a smaller and smaller percentage of the things you love, the more things you see. It drives you, even subconsciously, to keep looking, for a place not that's perfect (we all know there's no Shangri-La), but just for a place that's "just right for you." But the curse is that the odds of finding "just right" get smaller, not larger, the more you experience. So you keep looking even more, but it always gets worse the more you see. This is Part A of the Curse.

Part B is relationships. The more you travel, the more numerous and profoundly varied the relationships you will have. But the more people you meet, the more diffused your time is with any of them. Since all these people can't travel with you, it becomes more and more difficult to cultivate long term relationships the more you travel. Yet you keep traveling, and keep meeting amazing people, so it feels fulfilling, but eventually, you miss them all, and many have all but forgotten who you are. And then you make up for it by staying put somewhere long enough to develop roots and cultivate stronger relationships, but these people will never know what you know or see what you've seen, and you will always feel a tinge of loneliness, and you will want to tell your stories just a little bit more than they will want to hear them. The reason this is part of the Curse is that it gets worse the more you travel, yet travel seems to be a cure for a while.

None of this is to suggest that one should ever reduce travel. It's just a warning to young Travelers, to expect, as part of the price, a rich life tinged with a bit of sadness and loneliness, and angst that's like the same nostalgia everyone feels for special parts of their past, except multiplied by a thousand.

 


Bilder är tagen någonstans på Highway 1 mellan San Fransisco och LA.

 

Edinburgh!

Kategori: Foto

Jag har ju inte visat något ifrån när jag var i Edinburgh i somras. Så här kommer en liten bildbomb!
 
Vi vandra omkring på Royal mile
 
Och där var det parad!
 
Vi kikade på vackra byggnader. Jag tyckte hela Edinburgh var väldigt vackert och jättemysigt.
 
 
Vissa klättra vi upp i och kolla på den vackra utsikten även om det var hysteriskt dimmigt nästan hela tiden.
 
Vi klättra även upp på den här kullen.
 
Och där uppifrån hade man utsikt över hela staden! Jättevackert!
 
Vi fikade på fiket där Harry Potter föddes. Kan faktiskt rekommendera det. Mysigt och riktigt gott fika.
 
Det blev mycket god mat och dricka. Här är min reskompis också.
 
Sist men inte minst så var vi på en busstur till Loch Ness. Här har vi stannat på ett ställe där man fick mata Highland cattle. Dom är ju så toksöta så det finns inte!
 
Vi kolla på vackra vyer. Skottland är otroligt vackert.
 
Sen blev det förstås en tur på Loch Ness men det var otorligt kallt och blåsigt men lite fräckt att åkt båt och spanat efter odjuret.
 
Det var lite om resan till Skottland. Det var en lyckad resa och Skottland kan jag absolut tänka mig att åka tillbaka till det var jätte vackert. Och man kan ju inte annat än att älska deras dialekt även om jag inte förstår många ord av vad dom säger.
 

Sova!

Kategori: Allmänt

Vissa bryr sig inte om att det är lördagkväll utan sover redan!

Gråt!

Kategori: Allmänt

Nu har jag kikat på nya spindelmannen och gråtit en skvätt och nu fortsätter jag med sleepless in Seattle och misstänker jag kommer gråta en skvätt till. Jag behöver nog gråta lite :P
 
 
 

Taskigt!

Kategori: Allmänt

Känns inte helt ok när man hittar det här när man ska dricka te på morgonen. Bara tomma tepåsar!!

Fryser!!

Kategori: Foto

Jag skulle inte tacka nej till lite värme just nu. Fy tusan vad jag fryser!!
 
 Bilden är tagen i Turkiet tidigare i år.

Finaste

Kategori: Foto

Här skulle det varit två foton på mina pojkar men det verkar inte som om det funkar att ladda upp bilder. Så det blev bara en. Frustrarende!! Verkar inte som om datorn alls vill som jag ikväll. 
 
 
 

Pyssel

Kategori: Broderi

Det var länge sen det var någon pyssel här på bloggen. Men här kommer en handduk jag gjort till min mormor. Hon älskar katter så den här passar fint. Det var meningen att alla katterna skulle bli lika stora men det blev dom visst inte riktigt. Men va gör det.
 
 

Vädret

Kategori: Allmänt

Vädret visar sig från sina bästa sida idag... Fast det är ganska mysigt att åka omkring i skogen när det är så här.

Årets första glögg!

Kategori: Allmänt

Och den var riktigt god!

Bildbehandling

Kategori: Allmänt

Jag går en kurs i bildbehandling just nu. Och det verkar onekligen som att jag och läraren har samma smak vad gäller märken på våra kameror.

Kvällsgympa!

Kategori: Allmänt

 
Vet inte riktigt vad han håller på med men toksöt är han.
 
 
 

Marabou polka

Kategori: Gottis test

 
Idag har jag snaskat på den här. Mycket god tycker jag men den kunde fått smaka lite mer polka.

Just nu!

Kategori: Allmänt

Öl och hockey!

Syskonkärlek!

Kategori: Hundarna

Vi tycker iallafall inte om varandra!!!

Fransk bulldog

Kategori: Hundarna

Som dom flesta vet så tycker ja väldigt mycke om hundar. Stora som små. Mor och far har ju ganska nyligen skaffat sig en fransk bulldog Harry som ni har set här i bloggen innan. Har är toksöt och jättesnäll. Men jag har skitsvårt att läsa av honom om han vill kela, va ifred, pussas, gå ut eller vad han vill. Och jag trodde att det bara var Harry som var lite lurig men idag träffa jag en annan fransk bulldog (samma ras som Harry) och den va lika lurig! Inte otrevlig eller otäck på nåt sätt bara lurig att veta var man hade den. Så nu funderar jag på om det kanske kan va för att dom inte har någon svans eller kanske för att fransk bulldog bara är lite lurigare att läsa av än många andra hundar eller om jag kanske helt enkelt bara är värdelös på att läsa av andra hundar. Jaja! Toksöta är dom iallafall dom där små franska bulldogarna och så låter dom som små grisar!

Mario strumpor

Kategori: Allmänt

Dom här fina strumporna hitta jag förra gången jag var i Ullared. Dom väcker verkligen minnen. Jag menar hur många timmar har man inte spenderat med att spela Super Mario när man var yngre.

Torsdag morgon!

Kategori: Allmänt