JoJosStuff

Utomhus frukost!!

Kategori: Allmänt

Efter en toppenkväll/ natt/ morgon med underbara människor va är väll bättre än årets första utomhus frukost :)

Middag!!

Kategori: Allmänt

Mmm subway!! Fruktansvärt gott men ja får lite ångest varje gång ja går in där. Så många beslut o typ 100 frågor innan man får sin mat! Men helt klart värt det;)

Morgonpromenad!

Kategori: Allmänt

Morgonpromenad när den är som bäst :) Lite varmare kunde det ju varit förstås och lite mer tid hade varit trevligt så ja kunde tagit med den riktiga kameran;)

Bra söndag!!

Kategori: Allmänt

Riktigt skön söndag!

Day number 3!!

Kategori: Travel!

Jo jag tänkte nu när det snart är dax för årets sommarsemester så måste det ju komma lite om tredje dagen på förra årets sommarsemester ;) Sista dagen tillbringade vi i Lubeck. En väldigt trevlig liten stad. Den har en marsipan affär där. Perfekt för den som tycker om sånt själv hatar ja det men det är ganska kul och gå inne i affären och kika dom har mycke vackert :) Och om ja inte missminner mig så har dom även typ ett litet museum på övervåningen. Men som sagt det va en väldigt trevlig liten stad så vi gick mest omkring och kikade :)
Vi hitta en jätte mysig liten bakgård :)
Och så hitta vi en underbar restaurang riktigt god mat var det. En potatis restaurang. Kan verkligen rekomenderas :)
Innan vi drog hem blev det förstås en tur på bordershopen ;)
Så det var 3 dagars semester. Ja har alltid tyckt att så korta semestrar är meningslöst för att man inte hinner med nåt men ja får nog ta och ändra mig där. Det var en tokbra semester och vi hann verkligen med jätte mycket :)

Hurra Hurra Hurra!! Hmm typ mer än en månad i efterskott ;)

Kategori: Hundarna

Lilla bäbis Melvin! Söt som få!
Lite större, lite knasigare men fortfarande lika underbar :)
Och så här ser han ut idag stora pojken som numera också är storebror :) Och han hatar lillebror över allt annat :) Fast kryper gärna nära honom när ingen ser...