JoJosStuff

Australien!!

Kategori: Travel!

Jag har kollat på Masterchef Australia mycke dom senaste dagarna och jag håller på att bli knäpp. Jag vill tillbaka!!! Träffa alla trevliga människor se alla underbara saker och uppleva landet igen!!
 
 
Bilden är tagen på Fraser Island..

The powerpuff girls!!

Kategori: Allmänt

Den här gjorde jag lite innan jul och tänkte ge den till min bror i julklapp. Men sen åkte och jag syster till London och hitta den perfekta julklappen till honom.
 
 
Han hatar när vi har våra one piece på oss så vad passar väll inte bättre till honom än en one piece som dessutom ser ut som en giraffe. Men svans och allt!!

Färg

Kategori: Foto

Jag är med i tävling hos Caroline som hon har i sammarbete med kamda.se. Temat är färg så jag valde den här bilden som jag tog en varm sommardag förra sommaren. Om jag vann skulle jag vilja vinna en sån här eller en sån här.
 
 

Red velvet cake!

Kategori: Bakning

Igår bakade jag en red velvet cake. 
 
 
Ganska ful som vanligt. Nu kanske ni tänker "hmm men den där ser ju inte så röd ut" Och det har ni helt rätt i. Jag hade nämligen ingen filmjök hemma så jag tog turkisk youghurt istället. Och då uteblev tydligen den kemiska reaktion som gör att kakan blir röd. Men smakmässigt blev det ingen skillnad. Riktigt god även om den ser ut som skräp. Det fina kakfatet som kakan står på fick jag i födelsedagspresent.

Snörvel!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här och snörvlar och nyser. Blää för det. Ögonen rinner halsen gör ont och det kliar nåt fruktansvärt i öronen. Idag är det så illa så jag till och med är hemma från jobbet. Och det händer inte ofta. Så nu har jag parkerat mig i soffan och tänker inte röra mig här ifrån alls idag. Möjligtvis gå upp och koka te någon gång. 
 
 
Väl placerad talgboll tycker jag. Sitter perfekt så man kan sitta och spana på dom här små liven nu när man ändå har bosatt sig i soffan.

Sälen part1!!

Kategori: Travel!

Vi var i Sälen över nyår. 
 
Och så här såg vädret ut typ hela veckan.
 
Men vad gör väll det när man har en sån här liten goding att pussa på!
 
Nyårfirande blev det förstås. Och ungeför så här såg det! Skärpen blev helt åt fanders men va gör väll det skoj hade vi och god mat åt vi.
 
Finast syster hade en skitsnygg klänning på sig!
 
After ski blev det förstås. Riktigt roligt! 
 
Vi lurade upp Isa högst upp i en backe också. Första gången på en bräda. Tycker det ser mycke bra ut!

Tom och Jerry!

Kategori: Broderi

Precis sånt här man behöver för att bli frisk!!

Krasslig!

Kategori: Broderi

 
Så nu sitter jag här under ett täcke med två hundar i knät och dricker te och äter kex. Jag har inte tid att bli sjuk!! Men medans ja nu ändå sitter här degar tänkte jag sy lite på bilden med kvinnosilluetterna. Fast jag tror bara att det blir dom tre översta bilderna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Handduk!

Kategori: Broderi

Här kommer en bild på mitt senaste pyssel. En handduk som bästis fick i julklapp. Tydligen så hade jag inte tagit något kort med kameran så det får duga med en mobilbild.

I am back!!

Kategori: Broderi

Mycke har hänt det har vairt jul,nyår och min 30 årsdag :) Det har inte funnits tid till att blogga. Får se om det kommer några bilder från dessa trevliga högtider. Men det blir vid ett senare tillfälle i såna fall. Jag har även gjort klart två distanskurser. En bildredigering och en fotokurs. Riktigt roliga och intressanta. Även om fotokursen fick lite för lite av min tid. Men lite pyssel har det blivit också. Och det blir förhoppningsvis mer nu när vikten av kursen har lyfts från mina axlar. Och här hade det varit tänkt att det skulle va en bild på en handduk jag gjort men bilden har tydligen försvunnit så istället blir det en bild som jag gjorde till en av kurserna jag gick.