JoJosStuff

Glad Påsk!!

Kategori: Allmänt

Igår var det påskmiddag hos mor och far. Och givtvis den traditionella äggjakten. I år gick den riktigt fort för det var så jäkla kallt. Vanligtvis brukar vi fika utomhus när jakten är slut men det blev det inget med i år vi höll på att frysa ihjäl!
 
 
 
 
Vimse vann påskäggsjakten och hon blev väldigt lycklig för det :P
 
 
 Karin kom förbi en sväng också. På hojen förstås. Lite väll kallt för det kan jag tycka men är man tuff så är man ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Göteborg

Kategori: Foto

Helgen har spenderats i Göteborg med dessa fina flickor! Vi har skrattat, druckit öl, skrattat, ätit massa mat! Och sa jag att vi har skrattat lite också? Underbara ni det får vi göra om snart igen!
 
 
 
 
 

För ett år sen...

Kategori: Allmänt

Såg det ut så här ute. Inte en snöflinga så långt ögat når!! Men hur ser det ut idag. Massa snö!! Jag är trött på vintern jag vill ha vår nu!!! Till och med lille Melvin har en vinterdepression men den blev bättre när snön smälte men nu är den tillbaka igen och Melvin är mr Grumpy :P
 
 

Stompa

Kategori: Bakning

Den här veckan så har jag jobbat kväll. Alltså har jag inte börjat jobba förrens 12.30 på dagarna och haft flera timmar att slå ihjäl på morgonen. Fast jag har varit tvungen att göra tysta saker för sambon har jobbat natt. Så igår bakade jag stompa så vi fick nybakat bröd till frukost. Blev riktigt lyckat men det var godare idag än igår. Jag menar hur ofta är brödet godare dagen efter? 
 

Världens finaste pojkar

Kategori: Foto

Jag har nog världens finaste pojkar här hemma!
 
 

Ölmässa!!

Kategori: Allmänt

I lördags var vi på ölmässa på cupolen i Linköping. Mycke trevlig tillställning som vanligt. I år var vi på kvällspasset. Innan har vi varit på dagen för vi har hört att det skulle vara mer fylla på kvällen och lite stökigare men något sånt såg vi inte alls så rent mäss mässigt så var det ingen skillnad förutom att på kvällen riskerar man att vissa ölsorter är slut och det vill man ju inte!! Så nästa år blir det nog dagtid igen.
 
 
 
 
 

Arg hund!

Kategori: Foto

Igår när Melvin fyllde år så fick hundarna varsitt grisöra och givetvis passade jag på att ta några bilder på dom. Och foton kan verkligen ljuga och inte alls visa verkligheten. Jag tog dom här fotona på Frank.
 
 
 
 
Och visst ser han sur ut? Som om han skulle kunna hugga mig vilken sekund som helst bara jag tänkte tanken på att sno hans grisöra. Vilket inte alls är fallet. Man kan ta precis vad som helst från honom utan att han blir det minsta sur. Visst lite ledsen kanske när man snor såna här godbitar från honom ;)

Happy Birthday!!

Kategori: Allmänt

Igår fyllde en av världens finaste år. Hela 4 år blev denna lilla gosse. Tiden går fort. Känns som om det var igår han fick följa med mig hem. Sen dess har det varit han och jag i vått och torrt! Världens finaste lilla fisgris!!