JoJosStuff

Vattenkrig!!

Kategori: Travel!

Utflykt nummer 2! Vi bestämdes för en bussresa upp i bergen för att se nåt annat än bara hav och strand och vi blev toknöjda :) Det var en riktigt lyckad utflykt. Visst fanns det några nackdelar så ja berättar om dom först så vi får det tråkiga överstökat:P Vi blev uppdelade i två olika bussar en tysktalande och en engelsktalande. Vi var i den engelsktalande och dom prata tyska hela tiden!! Ett tag trodde vi att vi hamnat på fel buss men det hade vi inte så det va riktigt tråkigt. Och vår guide var helt värdelös. Men vi lyssnade på dom andra guiderna så det funka ganska fint iallafall. 
 
 
Vi åkte i en sån här öppenbuss vilket va jätte skönt. Det fläckta ganska gutt :) Mellan varje säte i vår buss satt det en vattenflaska "schysst" tänkte vi för varmt var det ju. Så hörde vi guiden säga nåt till damerna längst fram om vattnet. Sen körde den andra bussen om oss och damerna börja kasta vatten på den och vattenkriget va i full gång. Askul och skönt att få iskallt vatten på sig lite då och då. Dom som inte hade vattnetäta kameror kanske  hade uppskattat lite förvarning ;)
 
 
Vi besökte lite olika ruiner som säkert hade en jätteintressant historia ifall vår guide hade gjort sig besväret att berätta den. Det va välidigt vackert iallafall. Sen åkte vi förbi ett turkisktspa. Vi prova inte nåt sånt när vi var där men ja har hört att det ska va riktigt bra och skönt.
 
Vi besökte även ett litet zoo. Det va helt ok om inte jämför det med Kolmården;) Det var mest fåglar och getter. Men dom hade även en sebrian husky (en hund alltså). Det tyckte vi va lite mystiskt.
 
Vi stannade på en restaurang som låg vid en jättevacker sjö. Där kunde man även rida på åsnor och besöka en moské. Så var det två jättesöta små tjejer som sålde armband:) Även lunchen på den här utflykten va riktigt god. Man kunde välja på grillad kyckling eller fisk.
 
Det bästa var iallafall det sista stoppet. Hidden paradise och det va verkligen ett paradis inte så gömt kanske men väldigt vackert. Det va ett vattenfal indelat i 3 våningar. Längst ner kunde du fiska, mellan bada och den högst upp kunde du bada med fiskar. Vi gick högst upp och lyckades komma upp dit mycke tidigare än dom andra så vi var säkert där i 10 minuter själva och då kändes det verkligen som ett gömt paradis.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: