JoJosStuff

Mera fordon!

Kategori: Foto

Lite fler bilder ifrån tisdagsträffen :)
 
 
 
 
 
 

Tisdagsträff!

Kategori: Foto

På Tisdagar har dom motorträff här i byn. Jag är ju inte speciellt intresserad av bilar och dylikt men tänkte att något fint finns det säkert att ta kort på så tog med kameran och traska dit. Några fina bilder blev det allt knäppta.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tårtor!

Kategori: Allmänt

Senaste veckan har jag bakat två tårtor. En till midsommar och bara för att:) Det är så fruktansvärt kul att baka dock inte lika kul att äta upp det så det bakas allt för sällan här för det känns så onödigt sen när det bara ligger här och tydligen kan man inte göda dom på jobbet hela tiden :P
 
 
 
Första bilden är midsommartårtan som blev väldigt misslyckad men den var ganska fin att kolla på:) Och andra bilden är tårtan bara för att. Den var fruktansvärt god och det var nån brownie med hallonsmörkrämtårta.
 

Melvin och Frank

Kategori: Foto

 
Dom finaste pojkarna!
 
 
 
 
 

T-rex

Kategori: Broderi

Min kära sambo driver väldigt ofta med sig själv att han korta armar så jag gjorde en lite present till honom ;)
 
 
 
 
 
 

Midsommar!

Kategori: Allmänt

Lite bilder från midsommar. Det har verkligen varit en toppen helg. Med grill, god dricka, fina vänner, kubb och fint väder!! Vi hade bara lite lite regn på eftermiddagen sen var det varmt och skönt. Men jäkligt mycke mygg!!
 
 
 
 
 

Smått liv i vår trädgård

Kategori: Foto

Som dom flesta vet tycker jag inte alls om insekter! Men så här på sommaren älskar jag att fota dom (så länge dom håller sig på behörigt avstånd) Makro skulle ju kunna vara något av det roligaste att fota just nu när det finns så mycke småkryp och vackra blommor att ta kort på.
 
 
 
 
 

Älskade hundar!

Kategori: Allmänt

 
 
 

Edinburgh!

Kategori: Foto

För en vecka sedan vid den här tiden satt vi i Edinburgh och drack öl. Hade en långweekend där förra helgen. Det är en riktigt underbar stad. Det var andra gången jag var där nu och skulle kunna tänka mig att åka tillbaka igen. Vi hade typ 2,5 dag i Edinburgh och vi hann med massor. Vi gick på Royal Mile, kikade på slottet, satt i parken och drack och öl lyssna på livmusik, vi besteg en vulkan, vandrade över broar och längs med vattnet, va på akvarium och zoo, satt på rooftops och drack öl och givetvis drack lite mer öl och åt jättegod mat. En riktigt toppenhelg. Och vi hade fint väder nästan hela tiden så vi kom hem solbrända till och med.