JoJosStuff

Svamptider!

Kategori: Broderi

img_9415 (MMS)

Så här blev kvällens pyssel. Första gången ja syr på plastcanvas. Väldigt lätt att sy på tycker ja kanske för att dom kommer i hyffsat små ark så man kan inte riktigt trassla in sig i den;)

Det är lite som att ha en bäbis!!

Kategori: Hundarna

img_4626 (MMS)

Den lille söta tar knäcken på mig totalt! Han vill gå ut på nätterana tuggar sönder saker o lever allmänt rövare... Det är tur för han att han e så väldigt söt;)

Sötis!!

Kategori: Hundarna

img_7483 (MMS)

Den här lilla sötisen har flyttat in i huset! Frank heter han o han e ett litet monster ;)

Kräftskiva!

Kategori: Allmänt

img_4007 (MMS)

I helgen va ja på kräftskiva hos bästa sara... O vi hitta en pytteliten räka eller jätte stor klo tolka det hur man vill:)

Merry Christmas!

Kategori: BroderiBack to reality!

Kategori: Travel!

Eller ja egentligen har ja varit tillbaka ett tag blev en kort semester men oj va rolig den va!

Vi började med att åka några mil söder om Berlin till Tropical Islands Det va en riktig höjdare med sandstränder, vatten, tropiska fåglar, regnskog! Precis som en solsemster ska va.
Tropical Islands är byggt inne i en gammal zeppelinar hangar. Finns en hel del att göra där inne också förutom att bada. Tex kan man ta en tur i luftballong. Det är en stackars kille som har en sele på sig där han fäster ballongen sen tar han helt enkelt en promenad med ballongen. Stället är ju öppet 24 timmar om dygnet och det finns hyddor och tält man kan sova i där men allt va bokat när vi va där så vi sov på en solstol på stranden funka jätte fint och dom rekomendera det faktiskt :)