JoJosStuff

Utflykter i Turkiet!

Kategori: Travel!

Ja tänkte skriva lite mer om Turkiet typ om utflykter, boendet vad/var vi käkade och så. Kanske inte är någon som intresserad men ja tycker det är kul :P Så ja tänkte börja med utflykter. Vi gjorde två stycken, en bussutflykt och en båtutflykt.
 
Tyvärr kommer ja inte ihåg vad företaget hette men båten hette Linda så frågan är om inte företaget hette så också. Vi bokade biljetterna på stranden sa vilket hotell vi bodde på så kom dom o plocka upp oss där så betala vi på båten. Kändes bra tyckte vi :) 
 
Båten vi åkte med.
 
Tyvärr tyckte inte jag det va någon höjdarutflykt men va på havet är ju alltid trevligt:) Först stannade vi på ett ställe där vi spanade efter havssköldpaddor och vi lyckades se en precis innan vi åkte vidare men ja tror vi va dom ända som såg någon. Andra stoppet blev på Manavgat floden det va ganska häftigt på ena sidan stranden va havet där det va ca 27 grader varmt i vattnet och på andra sidan var floden där det va ca 12 grader.
 
 
Vi åkte förbi en ö som hette Dolphin Island också där det är vanligt att man ser delfiner. Men där åkte vi förbi på 5 sekunder och dom sa "tyvärr såg vi inga idag" Sen gjorde vi några badstopp bara och sen va det mest åka båt. Klart att det va fint och trevligt att åka båt men ändå lite av en besvikelse. Men det kosta knapt nåt alls och vi fick en fruktansvärt god lunch ;) En annan lite tråkig sak va att dom prata nästan bara tyska på båten. Fast dom fråga när vi boka vilket språk vi prata så dom kunde anpassa sig efter det. 
 
 På det hela taget va det en mycke trevlig dag och gillar man havet och åka båt så tycker ja man ska gör en båttripp :) Utflykt nummer 2 får bli imorgon ;)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: