JoJosStuff

Hotellen i Side!

Kategori: Travel!

Vi bodde ju förstås någonstans när vi var i Turkiet. Vi åkte ju ospecat så vi visste ju inte alls vart vi skulle hamna och vi väntade oss det värsta. Men ja tycker vi hade riktigt tur första hotellet vi bodde på hette Suncity och det var 4 stjärnigt. Riktigt gutt vi fick en 2rumslägenhet med kök och balkong. Dom hade 3 poler, 2 barnpoler och en vuxenpol. Personalen va trevlig men vi hade inte så mycke med dom att göra. Vi käka frukost där 2 gånger den engelskafrukosten va helt ok men den kontinentala va ingen hitt enligt mig. Men det är verkligen en hotell ja kan rekomendera. Sucity ligger ca 15min från stranden helt ok fast vägen tillbaka till hotellet var en ända lång uppförsbacke!
 
 
Vi trivdes skitbra där men sen när vi kom hem en eftermiddag så låg det en lapp under dörren att vi va tvugna att flytta. Typiskt tänkte vi och vänta oss det värsta igen:P
 
Men det blev ganska bra på hotell nummer två också. Det hette Ulas hotell och där fick vi ett vanligt hotellrum.   Det var ett 3stjärning hotell och det va lite skabbigare än det andra. Vi hade lite problem med dushen och några andra svenska tjejer vi prata med hade inte haft en fungerande dusch på två veckor. Personalen va riktigt trevliga här men väldigt konstiga :P Det här hotellet låg tyvärr lite längre från stranden. Det tog ca 30 min att gå dit.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: